Rezerviraj vikend 1.-3. 2. 2019 v Koči Ojstrica ali Koči Bistra

Mesec januar gre proti koncu, vsi zimski termini so že skoraj zasedeni, se je pa sprostil vikend 1.-3. 2. 2019. Ta vikend, ko bo na Veliki planini spet nekaj svežega snega, je možno rezervirati tako Kočo Bistra, kot tudi Kočo Ojstrica. Zimske radosti, kot so krpljanje, sankanje in smučanje so v polnem teku, vabljeni da jih združite s prijetnim oddihom v eni izmed naših koč.

Če si želite oddiha na zasneženi Veliki planini ob pogledu na ogenj v kaminu v koči ter pobeljeno, zimsko pravljico zunaj, je to ena izmed zadnjih priložnosti, saj so zasedeni že skora vsi termini. Poleg tega vikenda je prost samo še en vikend v mesecu marcu ter nekaj dni v času zimskih počitnic.

Nočno sankanje in smučanje se je že začelo

Prejšnji vikend se je začelo tako smučanje, kot tudi nočno sankanje. Združite zabavo z oddihom in si rezervirajte svojo pravljico na Veliki planini. V Koči Bistra je prost tudi še termin 3.-5. 2. 2019, sicer pa lahko proste termine kadarkoli preverite tudi na naši spletni strani v rubriki “Rezervacije“, lahko pa nam pišete na info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.

Če nimate ideje za darilo, pa imamo za vas idejo, obdarjencu podarite darilni bon.

Foto: Mario Jurina