Že nekaj časa so zaprte nastanitve v Republiki Sloveniji zaradi razglašene epidemije Covid-19, tako da že vse od konca oktobra ni možno iti na oddih. Marsikdo bi si želel počitnic, oddiha, snežnih vragolij, sploh ker se bližajo zimske počitnice. In poraja se vprašanje: ali lahko rezerviram kočo na Veliki planini že zdaj?

Odgovor je: DA, toda… Rezervacijo je seveda mogoče opraviti že zdaj, ali pa vas bomo lahko dejansko gostili v vašem želenem terminu, pa je odvisno od takratnih ukrepov in omejitev, ki bodo veljali v Sloveniji.

Ali lahko rezerviram kočo za zimske počitnice?

Ker se bližajo zimske počitnice in je Velika planina letos zelo bogata s snegom, se poraja vprašanje, če je možno rezervirati oddih v kočah “Pravljice na Veliki planini” tudi za letošnje počitnice. Tudi tu je odgovor povsem enak, in sicer je rezervacija možna, ali jo bo mogoče uveljavljati pa bo odvisno od takrat aktualnih ukrepov vlade.

Rezerviraj oddih v pravljični koči na Veliki planini

Nekaj rezervacij imamo v tem trenutku že opravljenih, je pa še kar nekaj prostih terminov, ki so še na voljo. Več o naših kočah Bistra, Ojstrica in Zlatorog si lahko preberete na naši spletni strani, kjer lahko preverite tudi vse proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.