Ali že lahko zdaj rezerviram svoj oddih? Seveda!

Že skoraj pet mesecev so zaprte nastanitve v Republiki Sloveniji za turistične namene in vsi že komaj čakamo, da bomo spet lahko zaživeli ter gostili vas, dragi gostje. Zdi se, da se situacija izboljšuje in da se bomo kmalu lahko videli. Pa že lahko zdaj rezervirate svoj oddih pri nas? Seveda!

Zima na Veliki planini še vztraja, snega je še ogromno!

Čeprav smo že zakorakali v drugo polovico marca in bo kmalu nastopila koledarska pomlad, pa je Velika planina še vsa pod snegom. Potem ko ga je letos zapadla rekordna količina, mu do živega niso mogle niti visoke temperature in sonce v zadnjih dneh. Zdaj pa je za podaljšanje zime poskrbela še nova pošiljka snega, ki je padla prejšnji konec tedna. No, tudi ta konec tedna bi znala pasti še kakšna snežinka.

Kdaj bodo na planini žafrani?

Bolj se zima približuje h koncu, bolj nestrpno čakamo žafrane. Ti ponavadi Veliko planino preplavijo nekje aprila, vse pa je odvisno od tega kdaj se sneg stali. Letos ga je padlo ogromno, tako da bo Velika planina obarvana vijoličasto nekje sredi aprila.

Kako lahko rezerviram kočo?

Najbolj pogosti vprašanji zadnjih tednov se glasita: “Kako lahko rezerviram kočo?” ter “Ali že lahko rezerviram?” Seveda lahko kadar koli rezervirate svoj oddih, prav tako pa sprejemamo rezervacije že za poletno sezono 2021. Vse proste termine lahko preverite na podstrani Rezervacije in izberete svojo kočo za pravljični oddih (Koča Bistra – Koča Ojstrica – Koča Zlatorog). Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na (+386) 40 850 330.