Čarobna Velika planina v vseh letnih časih

Velika planina je vedno čarobna, spomladi pa so glavna atrakcija žafrani

V naših kočah smo gostili izjemnega hrvaškega fotografa, instagramerja in influencerja Domagoja Severa. Poleg odličnih fotografij, ki jih lahko občudujete tudi na naši spletni strani ter naših socialnih omrežjih, je Domagoj nedavno začel pisati tudi blog.

 

Velika planina je zadetek v polno

 

Domagoj Sever lani spomladi_med žafrani na Veliki planini

Domagoj Sever lani spomladi med žafrani na Veliki planini

Če iščete super lokacijo za vikend v naravi, je izbira Velike planine zadetek v polno. Čarobna je v vseh letnih časih; spomladi s polji cvetočih žafranov, poleti z več sto kravami na zelenih pašnikih, jeseni s paleto barv na drevesih in okoliških gorah, pozimi pa, če imate radi sneg, s sankanjem in smučanjem. Ni pomembno, koliko ste stari in v kakšni kondiciji ste, saj lahko otroci in tisti, z malce slabšo kondicijo samo hodijo po čudovitih pobočjih, pohodniki pa lahko izbirajo med več potmi in uživajo v pohodniških turah,” je še zapisal eden najvplivnejših hrvaških instagrammerjev ter dodal: “Moj predlog je, da prespite v koči in doživite čarobne sončne zahode na Veliki planini.”

Celoten članek v hrvaškem jeziku si lahko preberete na tej povezavi.

Rezerviraj kočo in doživi žafrane na Veliki planini

Če želite tudi vi doživeti čarobne sončne zahode, občudovati polja cvetočih žafranov ali preprosto videti vse lepote Velike planine, si oglejte proste termine na podstrani “Rezervacije”, nam pišite na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 041 851 779.

Koča Ojstrica na vrhu Velike planine in z razgledom na celotne Kamniške Alpe

Koča Ojstrica ima enega najlepših razgledov na Veliki planini