Nagradna igra z Domagojem Severjem

Prišel je čas karantene in “lock downa” pa smo se skupaj s hrvaškim instagramerjem ter influencerjem Domagojem Severjem odločili, da pripravimo nagradno igro ter razveselimo nekoga z bivanjem v eni izmed naših pravljičnih koč.

Nagrada: bivanje za 4 osebe

Tokratna nagrada je bivanje v eni izmed pravljičnih koč Pravljice na Veliki planini za 4 osebe izven sezone skupaj z zajtrkom. Takoj ko se odprejo meje občin, regij ter držav bo tako že možno priti k nam v naše koče.

Kako do nagrade?

Nagradna igra bo trajala vse do petka, 20. 11. 2020, ko bomo objavili zmagovalca. Spremljajte naš inastagram ter facebook profil in našo spletno stran, kjer bomo jutri ob 10. uri skupaj z Domagojem Severjem objavili pravila nagradne igre.

Sprejemamo rezervacije

Kljub temu, da vas v tem trenutku še ne moremo gostiti, pa že lahko rezervirate svoj decembrski oddih, prav tako pa sprejemamo rezervacije za Božično – novoletne praznike, v teh dneh pa odpiramo termine za leto 2021. Vse proste termine lahko preverite na podstrani Rezervacije in izberete svojo kočo za pravljični oddih (Koča BistraKoča OjstricaKoča Zlatorog). Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na (+386) 40 850 330.