Gorska kopel za žensko dušo – 4. Ikigai vikend na Veliki planini

Kdaj si se nazadnje smejala na glas iz vsega srca? Kdaj si si nazadnje dovolila biti to kar si, sproščena, divja ženska? Ikigai vikend je odlična priložnost, da je vsaj za kratek čas osvobodiš vseh svojih dnevnih, družinskih in osebnih obveznosti in se predaš blagodejni gorski kopeli.

December je čas, da pogledamo za nazaj in opustimo vse tisto, česar več ne potrebujemo.  Da odložimo prtljago preteklosti in svobodno stopimo na pot svojega poslanstva. Po filozofiji Japoncev ima vsak človek svoj Ikigai. Da bi ga odkrili je potreben globok vpogled v sebe in v sebe najlažje pogledamo, če se vrnemo tja, od koder prihajamo – v naravo.

Modrosti vzhoda ti bom predala na Veliki planini, med objemom Kamniških alp, kjer življenje teče počasneje in kjer razgledi jemljejo dih. Tam, kjer je energija čista in imajo zdravilne rastline posebno moč.

Vabim te na srečanje s teboj, da pogledaš vase, prisluhneš zvoku vzhajajočega sonca in šepetu vetra. Da odpustiš zamere in odkriješ v sebi kdo si, zakaj si tukaj in kakšen je tvoj namen, kakšni so tvoji darovi, kakšna je tvoja pot in zakaj ji trenutno še ne slediš ????????

Skupaj se bomo povezale z zemljo in se naučile osnove meditacije, ki ti bo odprla vrata do tvoje podzavesti. Izvedle bomo poseben obred energetskega čiščenja ter se tako znebile bremen preteklosti. Višje dimenzije zavedanja in vibracijo bomo dosegle z odpiranjem srčne čakre. Naučila te bom izdelati personalizirano mandalo in ti iz srca ti bom predala svoje znanje – tehniko anapana meditacije, ki jo prakticira Dalai Lama in moj učitelj Lama- tibetanski menih, ter meni ljubo zazen- tradicionalno japonsko zenovsko meditacijo, s katero boš spoznala, da je vse enostavno in lahkotno.

Očistila se boš bremen preteklosti, poiskala svoj Ikigai, se naučila meditacije in pridobila znanje o čakrah. Nastavile bomo cilje za prihodnje leto, prisluhnile tišini in razgledom, se odpravile na izlet, se smejale, družile, sklenile nova prijateljstva, pele in se posvetile sebi.
DATUM:
– Pričetek v petek 1. december ob 16.00
– Zaključek v nedeljo 3. december ob 15.00

CENA (na voljo je le še 7 prostih mest. Prijave z vplačili sprejemamo do zapolnitve prostih mesti oziroma najkasneje do 23.11.2017):
– 250 €: s prijavo in vplačilom do 10.11.2017
– 300 €: s prijavo in vplačilom do 23.11.2017

*V ceno je vključeno: nočitev v luksuzni koči Pravljica / Fairytale – Velika planina, 2x zajtrk, 2 x kosilo, 2 x večerja, vozovnica za gondolo in sedežnico, delovni zvezek vodene delavnice, izleti in presenečenje.
Samo še sedem postelj čaka na svoje “vikend lastnice” in samo devet udeleženk bodo postale moje učenke. Želim, da izkoristiš priložnost in si med njimi. Želim, da najdeš svoje čisto srce in miren um. Draga moja….to si ti, od nekdaj ❤️????????????????
Pošlji mi svoje podatke na: sabina.mojzes@gmail.com danes .
Veselim se te. Pošiljam ti objem in pozitivno energijo. Se vidiva nad 1000 m, visoko med ptički in nepozabnimi razgledi ????????????

 

Delavnico bom vodila:
Sabina Mojzeš, po izobrazbi marketingarca in dolgo let podjetnica. Pred 10 leti sem se odločila, da želim spremeniti svoje življenje. Kot posvojena deklica sem imela travme in iskala sebe, kdo sem, kaj želim v življenju in kaj je moje poslanstvo, zakaj sem tukaj. Takrat sem spoznala tibetanskega budističnega meniha, ki je postal moj učitelj in me naučil budistične filozofije življenja, meditacije, delovanja zakona vzroka in posledice,… Radovedni um me je vodil v raziskovanje naših možganov in spiritualnega sveta, energij in duhovnosti. Tako sem postala učiteljica reikija ter lansko leto svoje znanje poglobila na Vipassani, 10 dnevnem meditacijskem umiku v tišini. Začela sem živeti, začela sem delati to kar najboljše znam. Rada imam planine, naravo in hvaležna sem, da lahko skozi delavnice predam dalje vse, kar je meni spremenilo življenje na boljše.

 

Sabina Mojzeš, Ikigai Academy