Kapela Marije Snežne na Veliki planini je priljubljen kraj, kamor ljudje odromamo k polnočnici in tudi letos ne bo prav nič drugače. Vsi, ki se letos odpravljate k polnočnici na Veliko planino z gondolo, vas čaka še popust pri nakupu vozovnic.

Danes je sveti večer, ko ljudje po vsem svetu praznujemo spomin na Jezusovo rojstvo. Natanko ob polnoči se v cerkvah začenjajo maše. Velika planina je znana po odličnem vzdušju, saj se ljudje iz koč ter iz doline odpravijo k polnočnici z lučkami in baklami. K maši se lahko odpravite peš z doline ali pa se na Veliko planino zapeljete z gondolo. Letos so pri podjetju, ki upravlja infrastrukturo na Veliki planini (Velika planina d. o. o.) pripravili prav poseben popust – za vse, ki se boste odpravili k polnočnici, je cena povratne vozovnice zgolj 10 €.

Tisti, ki letos niste uspeli dobiti rezervacije med prazniki in bi želeli božično-novoletne praznike v letu 2019 preživeti v kateri izmed naših koč (Koča Ojstrica, Koča Bistra), nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu 041 851 779.

Prostih je tudi še nekaj terminov v mesecu januarju in februarju. Proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije“.

Foto: Velika planina d. o. o.