Si želite pravljičnega doživetja? Bi radi prišli na oddih v eno izmed naših koč? Mislite, da vam je sreča naklonjena? Potem nikar ne čakajte in sodelujte v naši nagradni igri ter si priborite nočitev za dve osebi.
Vse, kar morate storiti je, da *VŠEČKATE* facebook stran “Pravljica / Fairytale – Velika planina” in prispevek nagradne igre s facebooka javno *DELITE* s svojimi prijatelji na svojem zidu ter označite osebo s katero želite preživeti pravljični oddih.
Izmed vseh, ki boste to storili do vključno srede, 21. 11. 2018, bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel kupon za eno nočitev za dve osebi v eni izmed naših koč. Kupon bo nagrajenec lahko unovčil do konca aprila 2019 v prostih terminih med nedeljo in četrtkom, razen v času šolskih počitnic in praznikov.
Nagrajenec nagradne igre bo objavljen v petek, 23. 11. 2018, ob 19. uri na spletni strani www.koca.si

 

Sicer pa imamo še nekaj prostih terminov v naših kočah, kjer je sneg že poskrbel za prvo zimsko pravljico. Vse proste termine lahko preverite na naši spletni strani pod “Rezervacije“, nas pokličete na 041 851 779 ali pa nam pišete po mailu na info@koca.si.

Pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.

Foto: Aleš Krivec