Kako unovčiti nove turistične bone? Njihova vrednost je 100 €!

Vlada je potrdila predlog novega intervencijskega zakona za omilitev posledic epidemije covida-19 za gospodarstvo. Med drugim je uvedla tudi nove turistične bone, njihova vrednost je 100 € za odrasle in 50 € za mladoletne.

Potem, ko so bili lani zaradi drugega vala epidemije turistični boni iz leta 2020 podaljšani za eno leto, torej do konca leta 2021, je v četrtek vlada sprejela predlog intervencijskega zakona o pomoči gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic pandemije, in med drugim uvedla nove turistične bone.

Turistični bon namenjen tudi bivanju v naših kočah

Turistični boni bodo tako kot v prvi rundi namenjeni bivanju in nobena izjema seveda niso niti naše pravljične koče na Veliki planini. Tokratni boni pa ne bodo unovčljivi le za bivanje v nastanitvenih obratih, ampak jih bo možno koristiti še v športu, kulturi in gostinstvu.

Kdaj bodo boni unovčjivi?

Novi turistični boni še nekaj časa sicer ne bodo unovčljivi, saj mora predlog zakona, ki ga je predlagala vlada sprejeti še državni zbor, nato pa izvedbeno uredbo še ministrstvo.

Ali lahko že zdaj rezerviram z novimi boni svoj termin?

Ker vam želimo kar se da olajšati vaš oddih, vam bomo pri tem maksimalno pomagali in prav zato vam bomo omogočili, da svoj termin rezervirate že zdaj in ga nato poravnate z novimi boni.

Rezerviraj že zdaj!

Nekaj je še prostih terminov tako v zadnjih dneh junija, kot kasneje tudi v juliju in avgustu. Prvi prosti termin je v nedelja, 20. 6. 2021, potem pa je še nekaj prostih terminov ob začetku šolskih počitnic.
Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih.

Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.