Koča Ojstrica je prejela Tripadvisorjev "Certifikat odličnosti 2018"

Koča Ojstrica prejela Tripadvisorjev “Certifikat odličnosti 2018”

Zelo ponosni smo, da lahko sporočimo, da je Koča Ojstrica prejela “Certifikat odličnosti”, ki ga podeljuje ena najbolj znanih popotniških spletnih aplikacij TripAdvisor. Gre za certifikat, ki ga Tripadvisor podeli na podlagi ocen popotnikov s celega sveta.

Veseli smo, da ste, dragi gostje, našo Kočo Ojstrica prepoznali kot odlično nastanitev. Ta prestižna nagrada nam pomeni veliko, saj je to prvi tovrstni certifikat, ki smo ga prejeli.

Hvala vsem, ki ste del naše zgodbe “Pravljice na Veliki planini” – z veseljem se bomo še naprej trudili za vaše odlično počutje pri nas. Hvala!

Če si letos še niste rezervirali oddiha v kateri izmed naših koč, je zdaj pravi čas. Smučanje in nočno sankanje na zasneženi Veliki planini je enkratno doživetje. Ostalo je še nekaj prostih terminov, ki jih lahko preverite na podstrani “Rezervacije“, lahko pa nam pišete na mail info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.

En Komentar

  1. Tudi koča Bistra prejela "TripAdvisor Certifikat odličnosti 2018" - www.koca.si

    […] ko je certifikat odličnosti prejela Koča Ojstrica, je zdaj enako priznanje prejela tudi Koča Bistra. Certifikat odličnosti podeljuje eden najbolj […]

Komentarji so zaprti