Koča Ojstrica drugo leto zapored s povprečno oceno 9,9!

Potem, ko nam je to uspelo že lani, ste tudi letos Kočo Ojstrica gostje ocenili s povprečno oceno 9,9!

Največji spletni portal Booking.com je tudi letos podelil nagrade najboljšim kočam, hotelom, penzionom in drugim nastanitvenim kapacitetam. Nagrado »Guest Review Award 2018« sta tudi letos, tako kot lani, prejeli obe naši koči – Bistra in Ojstrica.

Koča Bistra z oceno 9,8, Koča Ojstrica pa znova z oceno 9,9

Tako kot smo že pisali, je Koča Bistra prejela nagrado s povprečno oceno 9,8, Koča Ojstrica pa je bila za las uspešnejša. Vsako tako priznanje nam vliva novega elana, da se trudimo za vas.

Dragi gostje, hvala. V čast in veselje nam je, da se pri nas res počutite kot v pravljici. Vaše zadovoljstvo in ocene so tiste, ki nam dajejo zagon in hkrati potrditev, da smo na pravi poti. Z veseljem bomo po njej nadaljevali ter se trudili, da se boste pri nas zmeraj tako dobro počutili in se radi vračali k nam.

Prost je vikend 7.-9. 7. ter še nekaj preostalih poletnih terminov.

Če si letos še niste rezervirali oddiha v kateri izmed naših koč, je zdaj pravi čas. Ostalo je še nekaj prostih poletnih terminov, tudi vikend od 7. do 9. julija v Koči Bistra. Vse proste termine lahko kadar koli preverite na podstrani “Rezervacije“, lahko pa nam pišete na mail info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.