Krave prihajajo na Veliko planino

Jutri se na Veliki planini uradno začenja pašna sezona. Prostrane pašnike bodo v teh dneh. tako kot vsako leto zavzele krave. Odpirajo se tudi pastirski stanovi, kjer si boste lahko postregli z domačimi dobrotami.

Glavni prihod krav je naslednjo soboto

Zdaj je čas, ko lahko na Veliki planini občudujete s soncem obsijane vrhove, kot s srebrom oblite pastirske bajte ter se prepuste vonju po sveži travi, ki jo krasi očarljivo pisano planinsko cvetje. Vse to pa kar kliče po žvenketu kravjih zvoncev, ki bodo v teh dneh prižvenketali na Veliko planino.

Od danes naprej odprt Pastirski stan Gradišekovih

Pastirski stan Gradišekovih svoja vrata odpira že danes, od jutri naprej pa vam bodo pripravili žgancev, kislo mleko ter ostale dobrote. Pastirski stan Gradišekovih je za vse goste odprt vsak dan od 9. do 17. ure, naši gostje pa ste pri njih deležni posebnih ugodnosti.

Bivaj v luksuzni koči in se zbudi s kravjim žvenketom

V naših kočah “Pravljice na Veliki planini” je prostih še nekaj poletnih terminov. Te lahko preverite naši podstrani “Rezervacije”, nam pišite na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 041 851 779. Prostih je še nekaj poletnih ter junijskih terminov, tako v Koči Ojstrica, kot tudi v Koči Bistra.