Novo leto 2020 v koči Pravljice na Veliki planini

Rezerviraj novoletni termin 2020 v eni izmed luksuznih koč “Pravljice na Veliki planini”

Kje, kako in s kom preživeti silvestrovo in dočakati vstop v novo leto 2020? V eni izmed luksuznih koč na Veliki planini. Za dobro družbo, ki bo z vami vstopila v novo leto poskrbite vi, za vse ostalo pa mi.

Če si želite novo leto v družbi najdražjih pričakati na pravljični Veliki planini, in to v luksuzni koči na eni najboljših lokacij, lahko svojo kočo rezervirate zdaj. Danes odpiramo novoletne termine v vseh treh naših kočah: Koči Bistra, Ojstrica in Zlatorog.

Koča Ojstrica pod zvezdnatim zimskih nebom.

Koča Ojstrica pod zvezdnatim zimskih nebom.
Foto: Costa Kapoor

Novoletni termin v vseh treh kočah traja od 30. 12. 2019 do 2. 1. 2020. Koča Ojstrica je bila pred kratkim prenovljena in sprejme 9 oseb, ima polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s toplim tušem, veliki jedilni kot, lastno shrambo, zunanji žar, kamin s panoramskim steklom ter finsko savno. Koča Bistra, nekoliko mlajša od svoje “sestre” sprejme 10 oseb in nudi enako udobje ter luksuz, vključno z novo finsko savno. Kot zadnja se je naši zgodbi pridružila povsem nova Koča Zlatorog, ki sprejme kar do 12 oseb.

Doživite pravljico na Veliki planini in s svojimi najdražjimi skočite v novo leto 2020. Za vaša povpraševanja ter dodatne informacije smo vam na voljo po mailu info@koca.si oziroma po telefonu 041 851 779.

 

Prosti termini “Jesen 2019”

Prav tako smo odprli in začeli sprejemati rezervacije za jesenske termine 2019. Vse proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije”.

Koča Bistra na zasneženi Veliki planini in v soju zvezd je odlična ideja za pravljični oddih

Koča Bistra –
pravljični oddih pod zvezdami na Veliki planini

Foto (naslovna fotografija): Ollie Taylor Photography