OD DANES NAPREJ POLETNI VOZNI RED GONDOLE

Z današnjim dnem začne veljati poletni vozni red gondole (nihalke) ter sedežnice. Tako se bo na Veliko planino možno peljati že vse od 8.00 do 18.00.

Poletni vozni red nihalke in sedežnice na Veliki planini

Od 1. junija velja poletni vozni red za nihalko in sedežnico. Prva nihalka vas bo na Veliko planino tako popeljala že ob 8.00 in bo vozila vsake pol ure vse tja do 18. ure, ko v dolino odpelje zadnja nihalka. Prilagojeno na nihalko bo obratovala tudi sedežnica, in sicer od 8.30 do 17.15.


POLETNI VOZNI RED – Nihalka in sedežnica na Veliki planini

(JUNIJ–SEPTEMBER)

NIHALKA
Ponedeljek–četrtek8.00–18.00
vsake pol ure
8.30–17.15
Sedežnica prilagojeno na nihalko
Petek–nedelja, prazniki8.00–18.00
vsake pol ure*
8.30–17.15
Sedežnica prilagojeno na nihalko

Z otvoritvijo poletne sezone je spremenjen tudi delovni čas gostišča Zeleni rob, prav kmalu pa bo slišati tudi žvenket kravjih zvoncev in nenazadnje smeh in veselje pridnih pastirjev.

Prostih še nekaj junijskih terminov

Letošnja pomlad je počasi pri koncu in sonce počasi, a vztrajno, prihaja v naše kraje. V mesecu juniju ter tudi juliju in avgustu je še nekaj prostih terminov v naših kočah Žafran, ZlatorogBistra in Ojstrica. Vse proste termine lahko kadar koli preverite na naši strani “Rezervacije”, nam pišite na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 040 850 330.

Boni so veljavni do konca junija 2022

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov do konca junija 2022. Bone lahko pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Do 30. 6. 2022 je možno rezervirati in plačati svoj termin, za vse informacije nas lahko kadar koli pokličete.