Pastirski stan Gradišekovih jutri odpira svoja vrata

Pastirji bodo v teh dneh na planino prignali krave in tudi koledarsko se počasi pričenja poletje, s tem pa se začenja tudi sezona domačih žgancev ter kislega mleka. Pastirski stan Gradišekovih bo od jutri, 13. 6. 2020, dalje odprt za vse željne kislega mleka, domačih žgancev ter drugih dobrot.

Pastirski stan Gradišekovih

Pastirski stan Gradišekovih je eden najbolj znanih stanov v pastirskem naselju, kjer lahko dobite sveže kislo mleko ter domače žgance. Pri Gradišekovih vam bodo postregli samo z domačimi izdelki – poleg žgancev in kislega mleka, sta na voljo tudi domač sir in svež kruh iz peči, posladkate pa se lahko z domačimi flancati. Nikar pa ne pozabite na planinsko okrepčilo s tradicionalnim domačim ruševcem.

Pastirski stan Gradišekovih je za vse goste odprt vsak dan od 9. do 17. ure, naši gostje pa ste pri njih še posebej dobrodošli.

 

Bivaj v eni izmed luksuznih koč in uživaj v pastirskih dobrotah

Če se želite tudi vi prepustiti žvenketu kravjih zvoncev in uživati v pastirskih dobrotah, lahko proste termine naših luksuzni koč preverite na naši strani “Rezervacije”, nam pišite na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 040 850 330. Prostih je še nekaj poletnih ter junijskih terminov, v Koči Ojstrica, kot tudi v kočah  Bistra in Zlatorog.