Pastirski stan Gradišekovih v petek odpira svoja vrata

Začelo se je poletje, pastirji bodo v teh dneh na planino prignali krave in s tem se začenja tudi sezona domačih žgancev ter kislega mleka. Pastirski stan Gradišekovih bo od petka, 10. 6., dalje odprt za vse željne kislega mleka, domačih žgancev ter drugih dobrot. Letos pastirji krave ženejo na Veliko planino en teden prej, saj je prihodnji vikend zaključek etape Dirke po Sloveniji ravno na Veliki planini.

Pastirski stan Gradišekovih

Ena najbolj znanih koč v pastirskem naselju, kjer lahko dobite sveže kislo mleko ter domače žgance, je Pastirski stan GradišekovihPri Gradišekovih vam bodo postregli samo z domačimi izdelki – poleg žgancev in kislega mleka, sta na voljo tudi domač sir in svež kruh iz krušne peči, posladkate se lahko z domačimi flancati in se po planinsko okrepčate s tradicionalnim domačim ruševcem.

Pastirski stan Gradišekovih svoja vrata odpira že v petek: koča je za vse goste odprta vsak dan od 9. do 17. ure, naši gostje pa ste pri njih deležni posebnih ugodnosti.

Bivaj v eni izmed luksuznih koč in uživaj v pastirskih dobrotah – do konca junija 2022 unovči svoj bon za bivanje pri nas

Če želite tudi vi občudovati s soncem obsijano Veliko planino, se prepustiti žvenketu kravjih zvoncev in prisluhniti smehu prijaznih pastirjev, lahko proste termine naših luksuzni koč preverite na naši strani “Rezervacije”, nam pišite na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 040 850 330. Prostih je še nekaj poletnih ter junijskih terminov, tako v Koči OjstricaKoči Zlatorog, Koči Žafran in Koči Bistra.