PODARI DARILNI BON “PRAVLJICE NA VELIKI PLANINI”

Podarite darilni bon za bivanje v kočah “Pravljice na Veliki planini” ter obdarite osebo, ki vam je draga, mi pa ji bomo pričarali pravo pravljico.

Poznate nekoga, ki praznuje in iščete darilo zanj? Če še razmišljate, kaj bi podarili, vam mi pomagamo z idejo – podarite darilni bon za bivanje v kočah Pravljice na Veliki planini.

Design bona izberete sami, mi pa ga prilagodimo vašim željam. Darilni bon je lahko vrednostni, pri čemer sami izberete vrednost darilnega bona, lahko pa podarite paket. Izbirate lahko med vikend paketom, tedenskim oddihom ali zgolj eno nočitvijo v eni izmed naših luksuznih koč. Seveda imate tudi sami možnost izbrati poljubno število nočitev ter sami izberete, kaj vse bi želeli, da bon vključuje (od zajtrka, finske savne, vozovnic za gondolo in sedežnico pa vse do vodenih ogledov).

Bon tako povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.

Za več informacij ter povpraševanja nam pišite na info@koca.si, ali pa nas pokličite po telefonu na 041 851 779, proste termine pa lahko preverite pod “Rezervacije“.