Koča Ojstrica na Veliki planini v času in zelena Velika planina

Pravljica na Veliki planini in oddih od vsakdana

Potrebuješ oddih pa ni pravi čas? Si pod stresom ali celo načrtuješ poroko? Snovalci portala Bride.si svetujejo: “Pravljica na Veliki planini je rešitev za vaju!”

 

Se kdaj počutiš, kot da je breme vsega sveta na tvojih ramenih? Se ti zdi, da sta ti organizacija in načrtovanje poroke pojedla vso energijo? Se je tvoja slaba volja preselila že na ženina? Ne veš več, kako bi se ti in tvoj najdražji potegnila iz te megle vsakdana? Za vaju imam točno to, kar potrebujeta, in to je krajši oddih. Verjetno misliš, da se mi je malce snelo – med vsem načrtovanjem in organizacijo poroke vama predlagam oddih! Pravljica na Veliki planini je rešitev za vaju!

Koča Ojstrica ob siju polne lune
Koča Ojstrica in polna luna v ozadju

Doživita pravljico na Veliki planini in najdita notranji mir

Pravljica na Veliki planini. Med gorami, filmskim razgledom, ki bo naježil kožo še tako zahtevnemu izbrancu, in kočo, v kateri se  bosta pogrela v hladnih nočeh. Z najdražjim se lahko tako ponovno zbližata in najdeta notranji mir sredi vsega poročnega vrveža. Kaj točno imam v mislih? Pravljico na Veliki planini.  Izbirata lahko med kočo Bistra ali kočo Ojstrica na Veliki planini.

Koča Bistra na zasneženi Veliki planini in v soju zvezd je odlična ideja za pravljični oddih
Koča Bistra – pravljični oddih pod zvezdami na Veliki planini

Koči sta vrhunsko opremljeni za vajin nujno potreben pobeg iz vsakdana. Sobe, ki jih koči ponujata, so pravljične za mlade pare, kot sta vidva. V kočah vaju čaka udobna postelja, kamin, ki pričara romantično vzdušje, za dodatno udobje pa poskrbi talno gretje. Tako se lahko zlekneta pred kaminom in delita svoja najgloblja čustva drug z drugim.

Idilična spalnica v Koči Bistra za razvajanje v dvoje
Idilična spalnica za razvajanje v dvoje

Koči ponujata tudi pravljično zakonsko sobo, teraso z žarom, brezplačen internet in finsko savno. V kolikor sta ponosna lastnika hišnega ljubljenčka, pa naj vama zaupam, da je poskrbljeno tudi zanj.

Finska savna za večerno razvajanje
Savna je v hladnih dneh pravi balzam

Velika planina – vredna obiska?

Morda sta z dragim iz mesta in menita, da se pa na Veliki planini resnično ne bosta imela kam dati in vaju bo to spravilo samo še v večji obup. Toda to ni res. Tudi za duše navajene mestnega vrveža se najde veliko aktivnosti. Poleg občudovanja lepega razgleda se lahko odpravita na daljši ali krajši sprehod, ali pa raziščeta pristno pastirsko naselje, ki ni samo čudovita planinska kulisa, ampak vsako poletje ponovno zaživi v vsej svoji veličini.

Koča Ojstrica na vrhu Velike planine in z razgledom na celotne Kamniške Alpe
Koča Ojstrica ima enega najlepših razgledov na Veliki planini

V kolikor misliš, da Velika planina ni prava lokacija za vajin oddih – pomisli še enkrat. Velika planina ne ponuja samo čudovitih koč, krasnega razgleda v vseh letnih časih, ampak tudi okusna kulinarična doživetja. Posladkajta se, kot so se pravi pastirji nekoč – zlasti v poletnih mesecih. V zimskih pa si privoščita slastne štruklje, ki bodo razvajali vajine brbončice in vama pomagali pozabiti na vse skrbi.

Zajtrk z dobrotami lokalnih kmetov in pastirjev
Zajtrk v dvoje je vedno bolj slasten

Pravljica na Veliki planini bo koristna za oba

 

Pravljičen oddih v sanjski krajini bo z vajinih ramen dvignil vsako breme in izbrisal vsako sled stresa ter neprespanih noči. Vidiš, da je lahko tovrsten oddih zelo koristen za vajin odnos. Kot že sama veš, smo neveste lahko zelo stroge oziroma prestroge same do sebe in si ne dopustimo počitka, saj se ženemo za našim popolnim dnevom. Velikokrat pa pozabimo, da nas bo ravno počitek okrepil in nam dal novih moči ter svež pogled na zadeve. Vsaka težava bo tako manjša in vsak pogled bolj ljubeč.

Kopalnica z umivalnikom v Koči Bistra
Naj bo vsako jutro lepo

Velika planina s svojo sanjsko naravo blagodejno vpliva na vsakogar, ki jo obišče. Saj veš, kaj pravijo – lepote naše dežele so rešile še vsako težavo in pobotale vsakogar! S svojim najdražjim doživita pravljico na Veliki planini in začutita utrip narave ter se pripravita na usodni dan, ki se nestrpno približuje,” so še zapisali pri portalu Bride.si, kjer najdete nasvete in si lahko pomagate z organizacijo poroke. Celoten članek najdete na tej povezavi.

Jutranji pogled sončnega vzhoda skozi okno koče Ojstrica na Veliki planini
Jutranji pogled sončnega vzhoda skozi okno koče Ojstrica na Veliki planini

Sicer pa so naše koče doživele že marsikaj: od snubitve, poroke, poročne noči, srebrne poroke ter raznih obletnic porok. Za oddih ali posebno priložnost preverite proste termini, nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu 041 851 779.

Komentarji so zaprti