Čarobna Velika planina s polji žafrana

Preproge žafranov se začenjajo v …

Sonce in toplo vreme v teh dneh bosta poskrbela, da bo zima odšla s planine, z njo pa tudi sneg, ki ga je že povsem pobralo. Zdaj prihajajo pa sončni in topli dnevi, ki bodo prebudili zbujajoče se žafrane.

Preproge žafranov se začenjajo v tem vikendu

Velikonočni vikend je letos tisti, ko se začenjajo preproge žafranov na Veliki planini, medtem ko te v polnem sijaju že lahko občudujemo na Mali in Gojški planini. Ta vikend bo sončen in skoraj že vroč, tako da bo pravi za opazovanje cvetočih vijoličnih preprog. Še je čas za rezervacijo tega vikenda v Koči Bistra, Koči Kronca, Koči OjstricaKoči Zlatorog ali Koči Žafran. Naj bo vaš prvi aprilski vikend tokrat res pravljičen.

Žafrani na Veliki planini, Foto: Domagoj Sever

Rezerviraj svoj oddih in ga preživi med preprogami žafranov

V mesecu aprilu je ostalo še nekaj prostih vikend terminov, prav tako tudi nekaj terminov med tednom, odpiramo pa tudi termine za mesec maj in junij.

Vse kar morate storiti je, da izberete prost termin in nam pošljete mail na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 040 850 330 ali pa opravite rezervacijo na spletni strani. Prostih je tudi še nekaj prvomajskih prazničnih terminov.