Preproge žafranov se začenjajo v …

Sonce in toplo vreme v teh dneh sta poskrbela, da je zima odšla s planine, z njo pa tudi sneg. Še en topel dan in snežna odeja bo povsem izginila, preproge žafranov pa bodo zacvetele že za Velikonočni vikend.

Preproge žafranov se začenjajo v tem vikendu

Velikonočni vikend je letos tisti, ko se začenjajo preproge žafranov. Velikonočne praznike obarvane v vijoličasto lahko preživite tudi v eni izmed naših koč. Še je čas za rezervacijo velikonočnega vikenda v Koči Bistra, Koči Ojstrica, Koči Zlatorog ali Koči Žafran. Naj bo vaš praznični vikend tokrat res pravljičen.

Rezerviraj svoj oddih in ga preživi med preprogami žafranov

Čudovito sončno vreme ter visoke temperature v zadnjih dneh so poskrbele, da je sneg zelo hitro skopnel ter tako pripravil prostor žafranom. Ti pogledajoiz zemlje takoj, ko se umakne sneg. Velikonočni vikend pa je prvi, ko bo planina zaživela v pravljični vijoličasti barvi.

Vse kar morate storiti je, da izberete prost termin in nam pošljete mail na info@koca.si ali pa nas pokličete po telefonu na 040 850 330 ter Veliko noč tokrat preživite na Veliki planini. Prostih je tudi še nekaj prvomajskih prazničnih terminov.