Preživite zimske počitnice v koči na Veliki planini

Konec tega tedna se bodo začele zimske počitnice, torej čas za smučanje, sankanje in vse ostale stvari, ki jih počnemo na snegu. Vendar pa je letos zima zelo skoparila s snegom, zato preživite letošnje počitnice malo drugače. Privoščite si pravljični oddih v eni izmed luksuznih koč na Veliki planini in se odmaknite od vseh skrbi.

Kljub zimskemu skoparjenju s snegom, je na Veliki planini ravno toliko snega, da se lahko z otroki poigrate na snegu, zgradite iglu, naredite snežaka ali pa se preprosto sprehodite po neokrnjeni naravi in prisluhnete škripanju snega pod nogami. Večere pa popestrite z druženjem z vašimi najdražjimi ob kaminu in družabnimi igrami.

Prost je valentinov vikend v Koči Ojstrica

Koči Bistra in Zlatarog sta od sobote dalje že zasedeni, je možno rezervirati nočitev iz petka na soboto, medtem ko je Koča Ojstrica zaenkrat prosta še cel “Valentinov” vikend od 14. do 16. 2. 2020.

Za pravljične počitnice na Veliki planini pokličite na 040 850 330 ali pa nam pišete na info@koca.si. Vse proste termine pa lahko preverite na podstrani »Rezervacije«.