Priložnost za delavnico s fotografom Olliejem Taylorjem

Fotografska delavnica z Olliejem v Sloveniji

 

Ollie Taylor, priznani fotograf in avtor nekaj odličnih fotografij naših koč, bo med 24. in 30. oktobrom 2019 v Sloveniji izvedel delavnico krajinske in nočne fotografije.

 

Delavnica bo potekala na več krajih v Sloveniji, med drugim tudi na Veliki planini, kjer bodo udeleženci delavnice prespali v naših pravljičnih kočah. Delavnica, ki bo potekala v angleškem jeziku, je izjemna priložnost za vse, ki imate radi krajinsko in nočno fotografijo ter našo preljubo Slovenijo, ki je pravi magnet za odlične fotografe in popotnike.

 

Dih jemajoče fotografije

»Delavnica fotografiranja slovenske krajine ponuja dih jemajoče jesenske prizore umeščene med kristalno čiste reke, meglene griče z gorami v ozadju, gorske prelaze ter vasi in cerkve kot z razglednice. Na delavnici bo tudi priložnost za astrofotografske posnetke neba nad vršaci gora,« je v vabilu zapisal Ollie Taylor, priznani britanski fotograf, ki bo udeležence svoje delavnice popeljal v Julijske Alpe, dolino reke Soče ter Kamniško-Savinjske Alpe. Ena izmed postojank bo tudi Velika planina.

Slikovita Velika planina, foto: Ollie Taylor Photography

Delavnice se bo lahko udeležilo pet fotografov (raven znanja ni pomembna), ki se bodo pod Olliejevim mentorstvom osredotočili na krajinsko in nočno fotografijo.

Čeprav obstaja seznam ciljnih lokacij, kot pri vseh Olliejevih delavnicah, le-te niso strukturirane v avtomatiziran načrt potovanja; nasprotno, Ollie s svojim poznavanjem področja ter več kot 15-letnimi izkušnjami pri krajinski fotografiji skupino vsak dan skuša voditi na najboljšo lokacijo glede na napovedane razmere.

Več informacij o delavnici.

Rezervirajte svojo kočo na Veliki planini za fotografiranje ali oddih

Slikovita Velika planina in naše koče so navdih profesionalnim in amaterskim fotografom, ki se v vseh letnih časih radi vračajo k nam. Vabljeni, da svoj navdih pri nas poiščete tudi vi! Do konca zime in v spomladanskih mesecih je na voljo še nekaj prostih terminov; preverite jih lahko na podstrani »Rezervacije«, nam pišete na info@koca, ali pa nas pokličete na 041 851 779.

Komentarji so zaprti