Rezerviraj novo leto 2023 v koči na Veliki planini

Rezerviraj novoletni termin 2023 v eni izmed luksuznih koč “Pravljice na Veliki planini”

Kje, kako in s kom preživeti silvestrovo in dočakati vstop v novo leto 2023? V eni izmed luksuznih koč na Veliki planini. Za dobro družbo, ki bo z vami vstopila v novo leto poskrbite vi, za vse ostalo pa mi.

Če si želite novo leto v družbi najdražjih pričakati na pravljični Veliki planini, in to v luksuzni koči na eni najboljših lokacij, lahko svojo kočo rezervirate zdaj. Danes odpiramo novoletne termine v vseh petih naših kočah: Koči BistraKroncaOjstrica, Zlatorog in Žafran.

Koča Ojstrica pod zvezdnatim zimskih nebom.
Foto: Ollie Taylor

Novoletni termin v petih kočah traja od 30. 12. 2022 do 2. 1. 2023. Na voljo sta tudi še prednovoletni termin ter Božični termin. Koča Ojstrica je kraljica in lepotica koč na Veliki planini in sprejme 9 oseb, ima polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s toplim tušem, veliki jedilni kot, lastno shrambo, zunanji žar, kamin s panoramskim steklom ter finsko savno. Koča Bistra, nekoliko mlajša od svoje “sestre” sprejme 10 oseb in nudi enako udobje ter luksuz, vključno z novo finsko savno. Kot tretja se je naši zgodbi pridružila

Koča Bistra
Foto: Uroš Fink

Koča Zlatorog, ki ponuja izjemne sončne zahode, ima ogromno dvorišče ter teraso ter sprejme kar do 12 oseb, pohvali pa se tudi s krušno pečjo. Koča velikanka, ki je bila zgrajena letos je Koča Žafran, ki sprejme kar do 20 oseb in že odkar je zgrajena velja za najlepšo kočo na Veliki planini. Prepletanje kamna in lesa, tradicije in modernih linij ter lepote z naravo. Ponuja dve kopalnici, izjemno veliko kuhinjo ter ogormen skupni prostor, ki ga razsvetljuje kamin s panoramskim steklom. Koča je v treh nadstropjih in je pravi biser Velike planine.

Koča Žafran
Foto: Uroš Fink

Doživite Pravljico na Veliki planini in s svojimi najdražjimi skočite v novo leto 2023, ali pa preživite Božične praznike.

Za vaša povpraševanja ter dodatne informacije smo vam na voljo po mailu info@koca.si oziroma po telefonu na 040 850 330.

Prosti tudi še vikendi v decembru

Prav tako so na voljo še vikend termini v decembru 2022, odprti pa so že termini za mesec januar, februar in marec. Vse proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije”.