– 20 % last minute popust za novoletni termin 2024

Izkoristi last minute popust za novoletni ali Božični termin v eni izmed luksuznih koč “Pravljice na Veliki planini”

Kje, kako in s kom preživeti silvestrovo in dočakati vstop v novo leto 2024? V eni izmed luksuznih koč na Veliki planini. Za dobro družbo, ki bo z vami vstopila v novo leto poskrbite vi, za vse ostalo pa mi. Izkoristite pa še last minute popust za novoletni in Božični termin.

Če si želite novo leto v družbi najdražjih pričakati na pravljični Veliki planini, in to v luksuzni koči na eni najboljših lokacij, lahko svojo kočo s popustom rezervirate zdaj. 20 % popust velja za vse termine do konca leta 2023 vključno z novoletnim terminom. Preveri in izberi oddih v eni izmed naših luksuznih koč: BistraKroncaOjstrica, Zlatorog in Žafran.

Koča Ojstrica pod zvezdnatim zimskih nebom.
Foto: Ollie Taylor

Novoletni termin v petih kočah traja od 30. 12. 2023 do 2. 1. 2024 ali od 31. 12. 2023 do 2. 1. 2024.  Na voljo je tudi še nekaj nočitev v Božičnem in prednovoletnem času.

Prav tako je še vedno čas za obdarovanje. Izberi Darilni bon in preseneti svoje najdražje z imenitnim darilom za bivanje v eni izmed naših koč.

Koča Ojstrica je kraljica in lepotica koč na Veliki planini in sprejme 9 oseb, ima polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s toplim tušem, veliki jedilni kot, lastno shrambo, zunanji žar, kamin s panoramskim steklom ter finsko savno. Koča Bistra, nekoliko mlajša od svoje “sestre” sprejme 10 oseb in nudi enako udobje ter luksuz, vključno s finsko savno. Kot tretja se je naši zgodbi pridružila

Koča Bistra
Foto: Uroš Fink

Koča Zlatorog, ki ponuja izjemne sončne zahode, ima ogromno dvorišče ter teraso ter sprejme kar do 12 oseb in je bila pravkar prenovljena, pohvali se lahko s krušno pečjo in povsem novo finsko savno. Koča velikanka, ki je bila zgrajena lani je Koča Žafran, ki sprejme kar do 20 oseb in že odkar je zgrajena velja za najlepšo kočo na Veliki planini. Prepletanje kamna in lesa, tradicije in modernih linij ter lepote z naravo. Ponuja dve kopalnici, izjemno veliko kuhinjo ter ogromen skupni prostor, ki ga razsvetljuje kamin s panoramskim steklom. Koča je v treh nadstropjih in je pravi biser Velike planine. Kot zadnja, se nam je pridružila Koča Kronca, ki sprejme do 7 oseb, ima majhen osrednji prostor s kavčem, ki se spremeni v zakonsko posteljo, polno opremljeno kuhinjo s “šporhetom” na drva in električno talno gretje v kopalnici.

Koča Žafran
Foto: Uroš Fink

Doživite Pravljico na Veliki planini in s svojimi najdražjimi skočite v novo leto 2024 ali pa preživite Božične praznike.

Za vaša povpraševanja ter dodatne informacije smo vam na voljo po mailu info@koca.si oziroma po telefonu na 040 850 330.

Prosti tudi še vikendi v decembru

Prav tako so na voljo še vikend termini v decembru 2023, odprti pa so že termini za mesec januar, februar in marec. Vse proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije”.