REZERVIRAJ POČITNICE NA VELIKI PLANINI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Bližajo se prvomajske počitnice in zato je zdaj še zadnji čas za oddih. Prihaja namreč sončno, vroče in toplo vreme, tako da se spet obeta poletno, prijetno vreme.

Prostih je še nekaj terminov med prvomajskimi prazniki

Prostih je še nekaj terminov med prvomajskimi prazniki, tudi za oba vikenda ter vse praznične in dela proste dni, pa se najde še kakšna koča prosta. Prosta se najdeta tudi termina med vikendom 26.-28. 4. ter 3.-5. 5., ena koča pa ostaja še prista za termin 1.-2. 5. 2024.
Koča BistraOjstricaKroncaZlatorog in Žafran že vabijo. Vse proste termine za pravljični oddih na Veliki planini lahko najdete pod “Rezervacije“.

Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Odprli smo termine od junija do avgusta

Pomlad je že pošteno zakorakala na planino, pred vrati pa je že poletje, čeprav po vsej Sloveniji te dni celo sneži. Odprti so že termini za poletne počitnice, tako da si že zdaj lahko zagotovite svoj oddih v svoji najljubši koči.

Prostih je še nekaj vikend terminov v maju

V mesecu maju in juniju je zaenkrat še prostih nekaj vikend terminov, prav tako se najdejo še prosti termini med tednom.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.