Še so prosti termini v kočah Pravljice na Veliki planini

Rezerviraj vikend, zimske počitnice ali oddih med tednom

Mesec januar gre proti koncu, ostalo pa je še nekaj prostih terminov. Koča Bistra je prosta to soboto, 19. januarja, Koča Ojstrica pa za vikend od 1. do 3. februarja. Napovedan je sneg, ki bo do konca pobelil Veliko planino in nam pričaral pravo zimsko pravljico, ki počasi, a zanesljivo vendarle prihaja. Prva priložnost za vikend oddih ob pogledu na zasneženo Veliko planino ter za prve zimske radosti je že ta vikend, ostalo pa je še nekaj prostih terminov med tednom ter v času zimskih počitnic.

Če si želite oddiha na zasneženi Veliki planini ob pogledu na ogenj v kaminu, je bivanje v naših kočah idealna rešitev. Prihaja tudi pošiljka snega, tako da bo zdaj vendarle čas tudi za zimske radosti, sankanje, smučanje ter tek na smučeh.

Prosta je ta sobota, 19. februarja v Koči Bistra ter vikend v Koči Ojstrica od 1. do 3. februarja v Koči Ojstrica, do konca februarja pa je na voljo še nekaj prostih terminov med tednom tako v Koči Ojstrica, kot tudi v Koči Bistra, ki jih lahko kadarkoli preverite na naši spletni strani v rubriki “Rezervacije“, lahko pa nam pišete na info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.

Če nimate ideje za darilo, pa imamo za vas idejo, obdarjencu podarite darilni bon.

En Komentar

  1. Danes se začne nočno sankanje na Veliki planini - www.koca.si

    […] Koči Ojstrica in Koči Bistra, tako med tednom kot tudi v času zimskih počitnic, prost pa je še vikend od 1. do 3. februarja. Vse proste termine si lahko ogledate na podstrani “Rezervacije“, ali pa nam preprosto […]

Komentarji so zaprti