Rezerviraj novoletni termin 2020 v Pravljici na Veliki planini v Koči Ojstrica in Bistra

Rezervirajte novoletni termin 2020 v kočah Pravljice na Veliki planini

Odpiramo novoletni termin 2020

Če si želite novo leto v družbi najdražjih pričakati na pravljični Veliki planini, in to v luksuzni koči na eni najboljših lokacij, lahko svojo kočo rezervirate zdaj.

Že razmišljate o novem letu in kje boste letos silvestrovali? V naslednjih dneh bomo sprostili novoletni termin v naših idiličnih kočah.

Novoletni termin 2020

Silvestrski oddih v Koči Ojstrica ali Koči Bistra lahko doživite  od 30. 12. 2019 do 2. 1. 2020. Koča Ojstrica je bila pred kratkim prenovljena in sprejme 9 oseb, ima polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s toplim tušem, veliki jedilni kot, lastno shrambo, zunanji žar, kamin s panoramskim steklom ter finsko savno. Koča Bistra, nekoliko mlajša od svoje “sestre” sprejme 10 oseb in nudi enako udobje ter luksuz.

Doživite pravljico na Veliki planini v koči Ojstrica ali Bistra in z najdražjimi skočite v novo leto 2020. Za vaša povpraševanja ter dodatne informacije nam lahko pišete na info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.

Prosti termini v času žafranov ter poletje 2019

Prav tako smo odprli in začeli sprejemati rezervacije za poletne termine. Imamo pa še tudi nekaj prostih terminov v spomladanskem času, ko planino krasijo žafrani. Vse proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije“, cene pa na podstrani “Cenik”.

Foto: Ollie Taylor Photography

Komentarji so zaprti