Rezervirajte zadnje proste poletne termine

Še dobra dva tedna in končno se bo pričelo poletje, šolarji pa bodo odšli na zaslužene počitnice. Kljub temu, da so naše koče skoraj povsem zasedene, je v naših kočah: Bistri, Ojstrici in Zlatorogu na voljo še nekaj prostih terminov. Enkratna priložnost, da sebi in svojim šolarčkom privoščite pravljični poletni oddih!

 

Udobje luksuznih koč, domače, pastirske dobrote, neokrnjena narava ali pa preprosto le lepote, ki jih ponuja Velika planina? Vse to in še marsikaj vas čaka v Pravljici na Veliki planini, kjer z veseljem poskrbimo za vaše razvajanje in dobro počutje v sožitju z naravo.

 

Poleg razvajanja v naših kočah pa je poletje na Veliki planini izredno aktivno, saj so vam na voljo različne aktivnosti in prireditve, ki bodo vaš pravljični oddih še popestrile. V juniju je najznamenitajši Rožni dan, julija poteka tradicionalno tekmovanje harmonikarjev, avgusta pa sta najznamenitejša Praznik Marije Snežne in Veliki Šmaren. Skozi vso poletje pa potekajo razni vodeni ogledi, delavnice za otroke in odrasle, kadarkoli se lahko odpravite na pot Po stopinjah pastirjev, v Preskarjev muzej in še bi lahko naštevali. Enostavno pravljično.

Dobra novica je, da je za pravljične počitnice in razvajanje v naših kočah na voljo še nekaj terminov.

Proste termine lahko kadarkoli preverite tudi na naši spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 040 850 330.

 

Darilni bon

Pravljično bivanje v naših kočah lahko tudi podarite v obliki darilnega bona. Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.