S turističnim bonom za novo leto 2021 v kočo Pravljice na Veliki planini

Rezerviraj novoletni termin 2020 v eni izmed luksuznih koč “Pravljice na Veliki planini” ter del rezervacije poravnaj s turističnim bonom.

Ne veste kako izkoristiti turistični vavčer? Ste že razmišljali kam za novo leto 2021? Odgovor je preprost: s turističnim bonom v eno izmed luksuznih koč na Veliki planini. Za dobro družbo, ki bo z vami vstopila v novo leto poskrbite vi, za vse ostalo pa mi.

Če si želite novo leto v družbi najdražjih pričakati na pravljični Veliki planini, in to v luksuzni koči na eni najboljših lokacij, lahko svojo kočo rezervirate zdaj. Odpiramo novoletne termine v vseh treh naših kočah: Koči BistraOjstrica in Zlatorog.

Koča Ojstrica Foto: Ollie Taylor

Koča Ojstrica pod zvezdnatim zimskih nebom.
Novoletni termin v vseh treh kočah traja od 30. 12. 2020 do 2. 1. 2021Koča Ojstrica je naša najstarejša in najbolj znana koča, ki ima polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s toplim tušem, veliki jedilni kot, lastno shrambo, zunanji žar, kamin s panoramskim steklom ter finsko savno. Koča Bistra, nekoliko mlajša od svoje “sestre” sprejme 10 oseb in nudi enako udobje ter luksuz, vključno z novo finsko savno. Kot zadnja se je naši zgodbi pridružila povsem nova Koča Zlatorog, ki je največja koča na Veliki planini in sprejme kar do 12 oseb.

Doživite pravljico na Veliki planini in s svojimi najdražjimi skočite v novo leto 2021. Za vaša povpraševanja ter dodatne informacije smo vam na voljo po mailu info@koca.si oziroma po telefonu 040 850 330.

 

Plačajte s turističnim bonom

Zakon, ki je bil sprejet predvideva, da je možno nočitve in nočitve z zajtrkom plačati z boni, enako velja tudi za novoletni termin. V naslednjih dneh vam napišemo in vas obvestimo kako v praksi poteka prejemanje in koriščenje vavčerjev.

 

Zadnji prosti termini poleti ter odprti termini do konca leta 2020

Prostih je še zadnjih nekaj terminov v juniju ter nato v poletnih mesecih julij ter avgust. Prav tako smo odprli in začeli sprejemati rezervacije za jesenske in zimske termine 2020. Vse proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije”.

Koča Bistra na zasneženi Veliki planini in v soju zvezd je odlična ideja za pravljični oddih
Koča Bistra –
pravljični oddih pod zvezdami na Veliki planini

Foto (naslovna fotografija): Costa Kapoor