V soboto prihajajo novi turistični boni!! Rezervirajte že zdaj!

Prihajajo novi boni, s katerimi bo možno plačati nastanitve, prav tako pa je možno kombinirati stare in nove turistične bone. Za plačilo z novimi turističnimi boni, ki prihajajo v soboto, lahko že danes opravite rezervacijo za Kočo Bistra, Kočo Ojstrica ali Kočo Zlatorog.

Novi boni vredni 50 € in 100 €

V soboto prihajajo novi turistični imenovani BON21, ki jih bodo lahko koristile vse osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30. junij 2021.

Možno je kombinirati stare in nove bone

Vlada je na četrtkovi redni seji podaljšala veljavnost odlokov v povezavi s Covid-19 in z uredbo določila način unovčitve bonov v turizmu, gostinstvu, športu in kulturi. Postopek bo enak kot pri starih bonih, njihova vrednost pa znaša 100 € za polnoletne osebe in 50 € za mladoletne osebe.

Že zdaj je možno opraviti rezervacijo za plačilo z novimi boni

Čeprav bodo novi turistični boni v veljavi od sobote dalje, je že zdaj možno opraviti rezervacijo za plačilo z njimi. Tako kot pri vseh rezervacijah, nas obvestite o datumu vaše rezervacije ter nam poveste, da bi želeli bivanje ali bivanje z zajtrkom poravnati z novimi turističnimi boni in mi bomo vse uredili za vas.

Kateri so prosti termini?

Poletje se počasi bliža vrhuncu, kljub temu pa je še vedno možno najti nekaj prostih terminov, ki jih lahko kadar koli preverite na naši spletni strani pod Rezervacije. Če vam je lažje, nas lahko kadar koli pokličete tudi po telefonu na 040 850 330 ali pa nam pošljete mail na info@koca.si.

Opravite lahko že rezervacije za jesenske termine ter novo leto 2022!

Kljub temu, da je jesen še daleč, vseeno lahko pri nas že zdaj opravite rezervacije za bivanje pri nas jeseni. V kolikor bo bivanje takrat nemogoče in bomo zaprti, vam rezervacijo brezplačno odpovemo. Tako kot jesenske termine, pa odpiramo tudi termin za BOŽIČNO-NOVOLETNE PRAZNIKE, zato si že zdaj lahko rezervirate svoj praznični, pravljični oddih v eni izmed naših koč za Božič ali Novo leto 2022!