Koča Ojstrica na vrhu Velike planine in z razgledom na celotne Kamniške Alpe

Zadnji prosti termini v avgustu

Še nekaj dni in poletje se bo prevesilo v drugo polovico, šolarji pa bodo izkoristili že polovico najdaljših počitnic v letu. Kljub temu, da so naše koče skoraj povsem zasedene, je v obeh naših kočah, Ojstrici in Bistri, na voljo še nekaj prostih terminov. Enkratna priložnost, da si privoščite pravljični oddih!

 

Žvenket kravjih zvoncev, domače, pastirske dobrote in udobje luksuznih koč ali pa enostavno samo lepote, ki jih ponuja Velika planina? Kar koli si želite je odgovor enak: Pravljica na Veliki planini, kjer poskrbimo za vaše razvajanje in dobro počutje v sožitju z naravo.

Dobra novica: za pravljične počitnice in razvajanje v naših kočah je na voljo še nekaj terminov tudi med počitnicami.

Koča Ojstrica je prosta od 20. do 21. ter od 28. do 30. avgusta, medtem ko je Koča Bistra na voljo od 11. do 12., od 15. do 16. ter od 26. do 31. avgusta. V teh dneh smo začeli sprejemati tudi rezervacije za mesec september, ko so pastirji s svojimi kravami še vedno na planini.

Proste termine lahko kadarkoli preverite tudi na naši spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 041 851 779.

Darilni bon

Bi bivanje v naših kočah radi podarili? Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.

Komentarji so zaprti