Prihaja čas obdarovanj, čas, ko iščemo darila za svoje najdražje. Če še premišljujete kaj bi podarili, za Miklavža, božič ali novo leto, imamo za vas odlično idejo – podarite darilni bon za bivanje v kočah Pravljice na Veliki planini. Bon z veseljem prilagodimo vašim željam tako da bo darilo unikatno ter narejeno po vaši meri.

Zasnežena jutra, presketajoč ogenj v kaminu, čarobni sončni vzhodi, finska savna v dvoje, romantični zahodi, razgledi, ki te pustijo brez besed, pobeljeno pravljično naselje hišk, ter številne možnosti za sprehode, sankanje in smučanje … Le kdo si ne bi želel oddiha na pravljični Veliki planini?

Bon prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu, na voljo pa je tudi vrednostni bon. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilni bon je tako idealno darilo za božič, novo leto, ali pa morda skrita želja, ki jo lahko uresniči sveti Miklavž.

Za informacije in povpraševanje nam pišite na info@koca.si, ali nas pokličite na 041 851 779, vse proste termine pa lahko preverite na podstrani “Rezervacije“.