Že imate idealno darilo?

Novo leto je pred vrati in pred nami so še zadnji dnevi, ko iščemo darila za svoje najbližje. Če še vedno premišljujete kaj bi podarili, hkrati pa bi se radi izognili še noriji po trgovinah, imamo za vas odlično idejo – podarite darilni bon za bivanje v kočah Pravljice na Veliki planini. Bon z veseljem prilagodimo vašim željam tako da bo darilo unikatno ter narejeno po vaši meri.

Zasnežena jutra, presketajoč ogenj v kaminu, čarobni sončni vzhodi, finska savna v dvoje, romantični zahodi, razgledi, ki te pustijo brez besed, pobeljeno pravljično naselje hišk, ter številne možnosti za sprehode, sankanje in smučanje … Le kdo si ne bi želel oddiha na pravljični Veliki planini?

Bon prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu, na voljo pa je tudi vrednostni bon. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilni bon je tako idealno darilo za božič, novo leto, ali pa morda skrita želja, ki jo lahko uresniči sveti Miklavž.

Za informacije in povpraševanje nam pišite na info@koca.si, ali nas pokličite na 041 851 779, vse proste termine pa lahko preverite na podstrani “Rezervacije“.