Začenja se nočno sankanje na Veliki planini

Danes je prišla nova pošiljka snega in zdaj ga je dovolj, da se na Veliki planini začne zimska sezona. V petek bože vse pripravljeno za prvo nočno sankanje letošnje zime, prav tako se začenja tudi smučarska sezona. Že čez dan se lahko naužijete radosti na sveže zapadlem snegu, zvečer pa se lahko pod reflektorji s sankami spustite po zasneženi in pripravljeni progi.

 

Ugodnosti za naše goste
Naši gostje so že v kočah, tako da nimajo daleč do sankališča, ste pa vabljeni, da pridete in se predate sankaškim vragolijam pod reflektorji. Nočno sankališče obratuje od 17. do 20. ure, zadnja gondola pa odpelje v dolino ob 21. uri. Cena nočnega sankanja je 20 €, za otroke 16 €, za upokojence in študente pa 18 €, če pa pridete na Veliko planino že čez dan, je cena 28 €, za otroke 24 €, za upokojence in štedente pa 26 €.

Vesela novica za vse goste, ki prihajate
To je vesela novica tudi za vse, ki prihajate v naslednjih dneh v naše koče. Pri nas si je možno izposoditi tudi sani ter krplje. Nekaj je še prostih terminov v Koči Ojstrica in Koči Bistra, tako med tednom kot tudi v času zimskih počitnic, prost pa je še vikend od 1. do 3. februarja. Vse proste termine si lahko ogledate na podstrani “Rezervacije“, ali pa nam preprosto pišete na info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.

V naslednjih dneh vam zaupamo novost na Veliki planini, vi pa le pohitite z rezervacijami, saj ni ostalo več veliko prostih terminov za bivanja v naših kočah.

Foto: Peter Podobnik/Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik