Jutri je prvi smučarski dan na Veliki planini

Začenja se smučarska sezona na Veliki planini

 

V zadnjih dneh je zapadlo dovolj snega, tudi temperature pa so bile nizke, tako da so pridni delavci uspeli pripraviti tako smučarsko kot tudi sankaško progo. Prvi smučarski dan je tako že jutri, ko bo v večernih urah tudi prvo letošnje nočno sankanje. Ta vikend so cene vseh kart samo 10 €, prav tako pa sta se sprostila vikend termina v Koči Ojstrica.

 

Čez dan smučanje, zvečer nočno sankanje

Če želite združiti smučanje, sankanje in bivanje v naših kočah, je zdaj idealna priložnost, saj sta se sprostila naslednja vikenda v Koči Ojstrica (25.-27. 1. in 1.-3. 2. 2019). Prvi naslednji prost vikend je nato šele marca, nekaj pa je ostalo še prostih terminov med zimskimi počitnicami. Jutri se smučišče odpre že ob 9. uri, prva gondola pa na planino pelje ob 8.30. Nočno sankališče obratuje od 17. do 20. ure, zadnja gondola pa odpelje v dolino ob 21. uri. Cena nočnega sankanja je 20 €, za otroke 16 €, za upokojence in študente pa 18 €, če pa pridete na Veliko planino že čez dan, je cena 28 €, za otroke 24 €, za upokojence in štedente pa 26 €.

Ta vikend vse karte po 10 €

Ta vikend, ki je otvoritveni, je cena smučarske vozovnice 10 € (enako tudi sankaške). Sicer je cena dnevne smučarske vozovnice 22 € (otroška 17 €, upokojenska in študentska pa 20 €). Cena dopoldanske (9.00 – 13.00) in popoldanske vozocnie je 19 € (otroška 15 €, upokojenska in študentska pa 17 €). Na voljo sta še 3-dnevna smučarska vozovnica, ki stane 59 € (otroška 39 €, upokojenska in študentska pa 49€) ter 5-dnevna, ki stane 89 € (otroška 59 €, upokojenska in študentska pa 79 €). Na voljo je tudi dnevna družinska karta za smučanje (48 €).

 

Zimska sezona se torej tudi uradno začenja

To je vesela novica tudi za vse, ki prihajate v naslednjih dneh v naše koče. Pri nas si je možno izposoditi tudi sani ter krplje. Nekaj je še prostih terminov v Koči Ojstrica in Koči Bistra, ki jih lahko preverite na podstrani “Rezervacije“, ali pa nam preprosto pišete na info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.

3 Comments

  1. Rezerviraj vikend 1.-3. 2. 2019 v Koči Ojstrica ali Koči Bistra - www.koca.si

    […] vikend se je začelo tako smučanje, kot tudi nočno sankanje. Združite zabavo z oddihom in si rezervirajte svojo pravljico na Veliki […]

  2. Tek na smučeh na Veliki planini - www.koca.si

    […] sankanju, smučanju in krpljanju je od letošnjega leta dalje na Veliki planini spet urejena tudi proga za tek na […]

Komentarji so zaprti