Koča Ojstrica, Kam z mulcem ocenjuje

KAM Z MULCEM OCENJUJE: KOČA OJSTRICA, VELIKA PLANINA

KamZmulcem je blogerska spletna stran, ki raziskuje in ocenjuje nastanitve in dogodivščine po Sloveniji in po svetu. Tokrat smo v Koči Ojstrica gostili simpatično Ivo, ki je s svojo družino bivala pri nas.

Kam z mulcem: “Lokacija z najlepšimi razgledi in čarobnimi jutri ter večeri”

Kam z Mulcem so bili pri nas dve noči, Iva, Boštjan, Freya in Erik pa so bili preprosto navdušeni “Koča Ojstrica leži na enih najlepših lokacij na Veliki planini, in sicer tik pod njenim najvišjim vrhom (zadnja postaja sedežnice). Zjutraj vas bo milina gorskega jutra prebudila z najlepšim pogledom na s soncem obsijane Kamniško-Savinjske Alpe, zvečer pa boste lahko opazovali sončni zahod, ki gre za gore. Te razglede lahko občudujete s terase pred kočo ali pa kar iz dnevne sobe, medtem ko srkate kavo:)”, je bil zapis vtisa.

Kaj vas čaka v Koči Ojstrica:

  • Popolnoma opremljena kuhinja (indukcijska plošča, hladilnik z zamrzovalnikom, posoda, pripomočki za kuhanje in pomivanje, kuhinjske krpe, jedilni servis ter osnovna živila – kava, čaj, sladkor, sol, poper, olje, kis).
  • Prostoren dnevni prostor s kaminom, ki pričara pravo gorsko pravljico, ne glede na letni čas.
  • Za piko na i poskrbi udobna finska savna
  • Tudi, če vam zaprejo koče s hrano ali vam zmanjka zaloge – v Koči Ojstrica boste našli top založeno mini trgovinico (res mislijo na vse jedce in otroke:)), na željo pa poskrbijo tudi za zajtrk, ki je sestavljen iz samih domačih dobrot (kruh izpod peke, domači sir, klobasa, med, maslo in jogurti).
  • Koča je pravi mali raj za otroke: če je sneg, se lahko sankajo kar s praga po hribu (do koče Sladki kot); v koči pa jih čakajo družabne igre in bralni kotiček, ki popestrijo večere.
  • Zunanja terasa – za uživanje v prekrasnem razgledu so na terasi ležalniki, poleti pa si lahko pripravite tudi piknik, saj je na voljo kamniti žar.
  • Dodatki, ki naredijo razliko: talno gretje, brezplačen brezžični internet.
  • Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki.”

Celoten članek si lahko preberete na tej povezavi.

Pomlad počasi prehaja v poletje, kmalu pa na Veliko planino pridejo tudi kravice. Rezervirajte svoj termin v naslednjih dneh. Prostih je še nekaj terminov za letošnje poletje, odpiramo pa tudi rezervacije za preostale termine do konca letošnjega koledarskega leta.

Prost je termin 28.-30. 5. 2021 in še nekaj drugih terminov

Prvi prosti termin je v soboto, 29 . 5. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.