Zmagovalec nagradne igre 2022 je …

Prišel je čas, da razglasimo zmagovalca letošnje nagradne igre. Vsem, ki ste v njej sodelovali, se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in vam hkrati sporočamo, da imamo za vas pripravljeno nagrado. Vsem sodelujočim v nagradni igri, ki ste v njej sodelovali ter pravilno izpolnili vse naloge, podarjamo 10 % popusta na vse rezervacije do 23. 6. 2022.

Napočil je trenutek, da izvemo, kdo je srečni nagrajenec tokratne nagradne igre, v kateri vas je ogromno sodelovalo.

Med vsemi, ki ste sodelovali v nagradni igri, smo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel bon za eno nočitev za dve osebi med tednom v kateri koli koči Pravljice na Veliki planini.

Srečni nagrajenec nagradne igre je: ZVEZDANA STOJKOVIC.
https://www.facebook.com/Zvezdana.Stojkovic

ISKRENE ČESTITKE!!!

Srečnega nagrajenca prosimo, da se nam oglasi po e-pošti na info@koca.si ali na telefonsko številko 00386 40 850 330.

Izkoristi 10 % na rezervacijo

Vse, ki tokrat niste imeli toliko sreče kot nagrajenec, pa vabimo, da nas pokličete ali pa nam pišete in si tako zagotovite pravljični oddih v naših kočah. Prosti termini so vidni podstrani Rezervacije. Če ste sodelovali v nagradni igri ter pravilno izpolnili zadane naloge, vam bomo priznali 10 % popust na vse rezervacije za bivanje do vključno 23. 6. 2022.

Unovči turistični bon do konca junija 2022

Za vse tiste, ki še niste unovčili vseh svojih bonov pa je še vedno čas, da do konca junija unovčite svoj vavčer. Za vsa bivanja in bivanja z zajtrkom pri nas lahko uporabite tako stari, kakor tudi novi turistični bon.

Za vse informacije in vprašanja smo vam vseskozi na voljo tudi po mailu info@koca.si ali na telefonu 040 850 330.