STARI IN NOVI TURISTIČNI BONI SO PODALJŠANI DO KONCA JUNIJA 2022! REZERVIRAJ ZDAJ IN PLAČAJ S TURISTIČNIMI BONI!

Vlada je tik pred koncem leta podaljšala stare turistične bone TB. Tako so zdaj do konca junija 2022 podaljšani tako stari, kakor tudi novi turistični boni. Kot vseskozi do zdaj je pri nas možno plačilo z obojimi vavčerji.

Najprej podaljšani novi, zdaj še stari turistični boni.

Potem, ko so bili najprej podaljšani novi turistični boni BON-21, so bili v zadnjih dneh podaljšani še stari turistični boni. Vse rezervacije in plačila lahko opravite torej s turisičnimi boni. S starimi lahko plačate nočitev ter nočitev z zajtrkom, medtem ko je z novimi možno plačati tudi vozovnice za gondolo in sedežnico, smučarske vozovnice, si izposoditi krplje in sani.

Prosti termini v januarju, odprti termini za zimske počitnice

V mesecu januarju je prostih še nekaj terminov, prav tako so prosti tudi še vikendi, odprli pa smo tudi že februarske termine ter hkrati začeli sprejemati rezervacije za zimske počitnice. Vse proste termine lahko kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije“, prav tako nas lahko pokličete po telefonu na 040 850 330 ali pa nam pišete na info@koca.si.

Zadnji prosti termini v januarju in februarju

Koča Žafran je prosta naslednji vikend od 14. 1. do 16. 1. 2022, prostih pa je tudi še nekaj drugih terminov, prav tako tudi vikendov.

Koča Zlatorog
Foto: Uroš Fink

Tule so zadnji prosti termini v januarju:
9.-14. 1. – Koča Žafran
10-12. 1. – Koča Ojstrica
10-14. 1. – Koča Zlatorog
12-14. 1. – Koča Bistra
14.-16. 1. – Koča Žafran
16.-21. 1. – Koča Bistra, Koča Žafran in Koča Zlatorog
18.-21. 1. – Koča Ojstrica
21.-23. 1. – Koča Žafran
prosti termini od 23. 1. 2022 dalje.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.