NAGRADNA IGRA JE KONČANA – REZERVIRAJ ZDAJ IN UJEMI POPUST

Končana je nagradna igra “VŠEČKAJ, DELI IN ZADENI sproščujoč oddih za dve osebi v enih izmed naših pravljičnih koč.” Nagradna igra, kjer bomo podelili bivanje za dve osebi v eni izmed naših pravljičnih koč se je končala v ponedeljek, 2. 5. 2022. Nagrajenec, ki bo lahko izbral oddih v eni izmed naših koč BistraOjstricaZlatorog ali Žafran bo znan in objavljen na spletni strani v petek 6. 5. 2022 ob 19. uri.

Ujemi popust, ki si ga pridobil v nagradni igri

Vsi, ki ste sodelovali v naši nagradni igri in ste izpolnili vse pogoje kot je bilo zapisano v pogojih nagradne igre, boste prejeli 10 % popust za vse rezervacije za termine do vključno 23. 6. 2022. Vse proste termine lahko kadar koli preverite na naši spletni strani pod Rezervacije.

Prost je ta vikend 6.-8. 5. 2022

Do konca meseca je prostih še nekaj terminov med tednom ter prihajajoči vikend.

Tukaj so prosti vikendi v maju:

6.-8. 5. – Koča Ojstrica, Koča Bistra in Koča Zlatorog
20.-22. 5. – 
Koča Bistra in Koča Zlatorog
21.-22. 5. – Koča Žafran
28.-30. 5. –
 Koča Bistra in Koča Žafran

prosti so tudi termini med tednom od 2. 5. dalje.

Turistični boni veljavni do 30. 6. 2022

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije je prinesel podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so veljavni do 30. 6. 2022.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin je od petka, 6. 5. dalje. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.