Nihalka in sedežnica spet obratujeta

V torek , 5. 4. 2022, nihalka in sedežnica spet začenjata z obratovanjem. Po koncu remonta je danes prispelo še potrdilo o tehničnem pregledu. Najdaljša nihalka brez podpornih stebrov v Evropi je tako spet pripravljena.

Redni remont nihalk uspešno opravljen

V času od 21. 3. 2022 do 4. 4. 2022 je podjetje Velika planina d.o.o., ki upravlja z infrastrukturo, opravilo redni remont nihalke. V tem času nihalka in sedežnica nista obratovali. Šlo je za redni remont nihalke (menjava sidrnih konusov na vlečni in proti vrvi, menjava lesenih segmentov za vodenje nosilnih vrvi, pregled vrvne zavore, prevzemni pregled ZAG in obremenitveni testi), ki ga je potrebno opraviti vsaka 4 leta. Remont je bil uspešno opravljen, nihalka pa je danes opravila tehnični pregled.

Sneg je čez vikend pobelil planino

V zadnjem tednu je Veliko planino pobelil tudi sneg, ki ga je zapadlo okoli 60 cm. Najprej nas čaka nekaj toplih dni, konec tedna še zadnje snežne padavine, nato pa vendarle prihaja pomlad in z njo žafrani.

Prosti vikend termini v aprilu ter prvomajske počitnice

V mesecu aprilu je ostalo še nekaj prostih terminov med vikendi tudi v naši novi KOČI ŽAFRAN.
Odprti so tudi že poletni termini.

Vse proste datume lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.

Do konca junija je možno še koristiti vavčerje

Do konca junija 2022 je možno izkoristiti tudi še vavčerje “TURISTIČNI BON” ter “BON 21”. Z njimi lahko plačate svoje bivanje ter bivanje z zajtrkom pri nas.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin je že ta vikend, torej od petka, 8. 4. 2022, do nedelje, 10. 4. 2022. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.