OBVESTILO: Popolna zapora ceste Kranjski Rak – Rakove ravni od 10.5. – 13.5.2022 med 7. in 17. uro

V prihodnjem tednu, od torka, 10.5. do vključno petka, 13.5.2022 bo popolna zapora ceste od Kranjskega Raka do Rakovih ravni. Zaradi asfaltiranja ceste med 7:00 in 17:00 parkiranje in vožnja ne bosta možna. Parkiranje je možno pri gostišču Kranjski rak, gondola in sedežnica pa bosta normalno obratovali po voznem redu.

Letos bo zaključek 4. etape kolesarske Dirke po Sloveniji ravno na Veliki planini, in sicer na Rakovih ravneh. Četrta izmed petih etap bo potekala od Laškega na Veliko planino.

Končana je nagradna igra

Včeraj je bila končana tudi nagradna igra. Srečni nagrajenec je prejel bon za bivanje za dve osebi v eni izmed “Pravljičnih koč na Veliki planini“.

Izkoristi 10 % na rezervacijo

Vse, ki tokrat niste imeli toliko sreče kot nagrajenec, pa vabimo, da nas pokličete ali pa nam pišete in si tako zagotovite pravljični oddih v naših kočah. Prosti termini so vidni podstrani Rezervacije. Če ste sodelovali v nagradni igri ter pravilno izpolnili zadane naloge, vam bomo priznali 10 % popust na vse rezervacije za bivanje do vključno 23. 6. 2022.

Unovči turistični bon do konca junija 2022

Za vse tiste, ki še niste unovčili vseh svojih bonov pa je še vedno čas, da do konca junija unovčite svoj vavčer. Za vsa bivanja in bivanja z zajtrkom pri nas lahko uporabite tako stari, kakor tudi novi turistični bon.

Za vse informacije in vprašanja smo vam vseskozi na voljo tudi po mailu info@koca.si ali na telefonu 040 850 330.