Spet vas lahko gostimo! Od ponedeljka odprte nastanitve!

Vlada je danes odločala o rahlanju ukrepov in odločila, da je od ponedeljka, 26. 4. 2021 spet možno na oddih. Državni sekretar na gospodarskem ministrstvu Simon Zajc je dejal, da bodo nastanitve lahko odprte z določenimi omejitvami.

Od ponedeljka naprej možen najem koč.

Z določenimi omejitvami bo tako možno v nastanitvenih obratih gostiti osebe za turističen namen. Od ponedeljka naprej bo v teh oranžnih regijah dovoljeno tudi ponujanje nastanitvenih storitev v obratih do 30 sob. To se bo počelo pod pogojem testiranja potrošnikov na okužbo z novim koronavirusom ali z dokazilom o prebolelosti ali o cepljenju. Velika planina sodi v osrednjeslovensko regijo in tako sodi med tiste, kjer boste lahko rezervirali svojo nastanitev.

Turistične bone boste lahko koristili tudi pri nas

Zakon, ki je bil sprejet predvideva, da bo možno nočitve in nočitve z zajtrkom plačati z boni. Kljub temu, da še ni znano kako in na kakšen način bo vse skupaj izvedljivo, je pri nas možno narediti rezervacijo, kasneje po potrditvi pa z njimi plačati svojo rezervacijo oziroma prejeti vračilo za že vplačano rezervacijo.

Možno je že koristiti turistične bone

Pomlad se že prebuja, prihaja pa tudi čas žafranov, že kmalu pa na Veliko planino pridejo tudi kravice. S tem ko so se odprle nastanitve, pa bo možno koristiti tudi turistične vavčerje.

Prosti so termini v času prvomajskih počitnic

Prvi prosti termini so že v času prvomajskih počitnic. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Koča Bistra / Koča Ojstrica / Koča Zlatorog