S TURISTIČNIM BONOM V NAŠE KOČE NA VELIKI PLANINI

Eno najbolj pogostih vprašanj zadnje dni je: “Ali bo pri vas možno koristiti vavčerje?” Zakon, ki je bil potrjen v državnem zboru, predvideva možnost koriščenja turističnih bonov za nočitve ter nočitve z zajtrkom v nastanitvenih objektih, kamor sodijo tudi naše koče. To seveda pomeni, da bo bone možno koristiti tudi pri nas.

Turistične bone boste lahko koristili tudi pri nas

Zakon, ki je bil sprejet predvideva, da bo možno nočitve in nočitve z zajtrkom plačati z boni. Kljub temu, da še ni znano kako in na kakšen način bo vse skupaj izvedljivo, je pri nas možno narediti rezervacijo, kasneje po potrditvi pa z njimi plačati svojo rezervacijo oziroma prejeti vračilo za že vplačano rezervacijo.

Pomlad počasi prehaja v poletje, še malo pa na Veliko planino pridejo tudi kravice. Rezervirajte svoj termin v naslednjih dneh. Prostih je še nekaj terminov za letošnje poletje, odpiramo pa tudi rezervacije za preostale termine do konca letošnjega koledarskega leta.

Prost je termin 6.-7. 6. 2020 in še nekaj drugih terminov

Prvi prosti termin je v soboto 6. 6. 2020. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Novosti v času karantene

V času, ko nismo bili skupaj smo opravili nekaj del, pripravili nekaj novosti za vas, s ponosom pa se pohvalimo, da smo prejeli tudi certifikat trajnostnega turizma “Zeleni ključ“. V naslednjih dneh pa vam razkrijemo kaj vse vas čaka po novem pri nas.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.