ODPIRAMO TERMINE ZA LETOŠNJE POLETJE

Bliža se poletje in z njim tudi počitnice in dopusti. Vse manj je omejitev, zato je pravi čas, da odpremo termine za letošnje poletje.

Tudi nove turistične bone boste lahko koristili pri nas

Zakon, ki je bil sprejet že lani predvideva, da bo možno nočitve in nočitve z zajtrkom plačati z boni. Povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Lanski boni so podaljšani do konca leta 2021, prav tako pa kmalu prihajajo novi, ki jih bo prav tako možno koristiti pri nas. Prostih je še nekaj terminov v mesecu juniju, odpiramo in sprejemamo pa tudi rezervacije za letošnje poletje vse do konca septembra.

Prost je termin 11.-12. 6. 2021 in še nekaj drugih terminov

Prvi prosti termin med vikendom je ta teden od petka, 11. 6. do sobote, 12. 6. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.