Krave počasi zapuščajo Veliko planino, prav tako pa tudi pastirji zapuščajo svoje stanove. Ta vikend je še zadnji, ko boste lahko dobili pastirske dobrote. Pastirski stan Gradišekovi je odprt do nedelje, 13. 9. 2020.

Dobrote pri Gradišekovih

Pri Gradišekovih, ki so znani po domačem siru, kislem mleku in žgancih ter da pri njih lahko dobite okusne flancate ter pastirsko malico z žganci in kislim mlekom, bodo na planini vztrajali še ta vikend. Tako danes kot tudi jutri vam bodo z veseljem postregli z domačimi dobrotami.

Bivaj v luksuzni koči in se zbudi s kravjim žvenketom

Če želite tudi vi občudovati s soncem obsijano Veliko planino, se prepustiti objemu narave in uživati v miru, lahko proste termine naših luksuzni koč preverite na naši strani “Rezervacije”, nam pišite na info@koca.si ali nas pokličete po telefonu na 040 850 330. Prostih je še nekaj jesenskih terminov, v Koči Ojstrica, kot tudi v Koči Bistra in Koči Zlatorog.

Turistične bone boste lahko koristili tudi pri nas

Zakon, ki je bil sprejet predvideva, da je možno nočitve in nočitve z zajtrkom plačati z boni. Nekaj prostih terminov se je sprostilo ravno v teh dneh, prav tako pa je že možno rezervirati termine v oktobru, novembru in decembru.