POZOR! Zadnji prosti termini v septembru!

Še dober teden je do konca šolskih počitnic, poletje bo nasledila jesen, šolarji se bodo vrnili med knjige, krave pa bodo zapustile planino. Planina se bo umirila in čas bo za tihožitje ter priložnost za oddih za tiste, ki niste našli svojega termina v poletni sezoni. Kljub temu, da so naše koče skoraj povsem zasedene, se je sprostilo nekaj terminov, ki so jih imeli rezervirani tujci, ki zaradi situacije v svetu ne bodo dočakali svojega letošnjega dopusta na Veliki planini. Enkratna priložnost, da izkoristite turistični vavčer in uživate v pravljičnem oddihu na Veliki planini.

V septembru so tako prosti naslednji termini:
1.-2. 9.
13.-14. 9
17.-18. 9.
24.-25. 9.
27.-28. 9.
29. 9.-2. 10.
Prvi prosti vikendi so v oktobru, sicer pa lahko vse proste termine  preverite tukaj.

Izkoristite turistični vavčer države

Dobra novica je, da za pravljični oddih na Veliki planini in razvajanje v naših kočah lahko uporabite tudi turistične vavčerje, ki jih je vsem prebivalcem namenila država.

Proste termine lahko kadarkoli preverite na spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 040 850 330.

Darilni bon

Pravljično bivanje v naših kočah lahko tudi podarite v obliki darilnega bona. Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.

Foto: Grega Eržen