Rezerviraj oddih “Pravljice na Veliki planini” – spet odpiramomo svoja vrata

Končno je prišel čas, ko tudi mi lahko odpremo svoja vrata in vas spet gostimo v naših luksuznih kočah. Od ponedeljka, 11. 5. 2020, vas bomo lahko gostili na pravljični Veliki planini. Rezervirajte svoj vikend oddih v maju ali pa letošnje poletne počitnice.

Vrata odpiramo v ponedeljek, 11. 5. 2020

Kot kaže bomo lahko v ponedeljek, 11. 5. 2020, spet odprli vrata in začeli sprejemati goste. Dolgo smo bili narazen in kar nekaj časa vas nismo mogli gosititi, prav tako zaradi nejasne situacije nismo sprejemali rezervacij. Hvala Bogu je ta čas mimo in naše koče bodo odprle svojo dušo za vas.

Preproge cvetočih žafranov sicer počasi izginjajo, vendar če želite ujeti še kakšen vijoličen dragulj, rezervirajte svoj termin v naslednjih dneh. Prosti so tudi vikendi, odprli pa smo tudi rezervacije za letošnje poletje.

Rezerviraj vikend oddih ali poletne počitnice

Mi se že zelo veselimo, da vas bomo lahko s ponedeljkom, 11. 5. 2020, znova gostili v naših obnovljenih kočah, kjer se boste lahko odahnili, naužili svežega zraka in uživali ob lepotah Velike planine. Preverite proste termine in izberite svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Novosti v času karantene

V času, ko nismo bili skupaj smo opravili nekaj del, pripravili nekaj novosti za vas, s ponosom pa se pohvalimo, da smo prejeli tudi certifikat trajnostnega turizmaZeleni ključ“. V naslednjih dneh pa vam razkrijemo kaj vse vas čaka po novem pri nas.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.