Preživite Valentinovo v Pravljici na Veliki planini

Valentinovo oziroma praznik zaljubljencev je pred vrati in še je čas, da svojo boljšo polovico presenetite z romantičnim oddihom v eni izmed luksuznih koč Pravljice na Veliki planini.

Valentinovo v naših kočah

Razvajanje v luksuznih kočah Pravljice na Veliki planini

Si želite s svojo boljšo polovico pobegniti iz mestnega vrveža v zavetje naših koč sredi zimske pravljice, kjer se bosta lahko grela ob kaminu, se sproščala v finski savni ter se prepustila očarljivim sončnim vzhodom in romantičnim zahodom? Potem nas pokličite na 040 850 330, ali pa nam pišite preko spletne strani oziroma na elektronski naslov info@koca.si in najemite luksuzno kočo na Veliki planini ali pa preprosto naročite darilni bon, ki ga prilagodimo vašim željam.

Presenečenje, darilni bon ter zimske počitnice

Da bo romantični Valentinov vikend kot iz pravljice, vas bo ob prihodu pričakalo manjše presenečenje z naše strani. Sicer pa ne pozabite sodelovati v nagradni igri, ki v tem trenutku poteka na naši Facebook strani, prav tako pa so še vedno prosti nekateri termini v času zimskih počitnic. Vse proste termine lahko preverite na podstrani “Rezervacije