Koča Zlatorog - Velika planina

Prost je vikend 11.-13. 10. v Koči Zlatorog!

Šola se je že začela, planina se je oddela v jesenske barve, bližajo pa se tudi jesenske počitnice. Vsi vikendi v naših kočah so že skoraj zasedeni, prost je še prihodnji vikend od 11. do 13. oktobra v Koči Zlatorog. V času jesenskih je v Koči Zlatorog, kakor tudi v obeh preostalih kočah, Ojstrici in Bistri, na voljo še nekaj prostih terminov. Enkratna priložnost, da si privoščite pravljični oddih!

 

Žvenket kravjih zvoncev je zgolj še spomin, na Veliko planino je prišla jesen. Jesenske barve, fantastični vzhodi in zahodi ter udobje luksuznih koč ali pa enostavno samo gretje pred ognjem v kaminu. Če želite uživati v pravih lepotah Velike planine v miru in brez gneče, je to idealen čas za obisk naših luksuznih koč “Pravljice na Veliki planini”, kjer poskrbimo za vaše razvajanje in dobro počutje v sožitju z naravo.

Prosti termini med jesenskimi počitnicami

Dobra novica: za jesenske počitnice in razvajanje v naših kočah je na voljo še nekaj terminov, prostih pa je še nekaj vikendov.

Koča Ojstrica je prosta od 25. do 26., od 29. do 30. oktobra ter od 2. do 3. novembra, medtem ko je Koča Bistra na voljo od od 25. do 30. oktobra, Koča Zlatorog pa od 25. oktobra do 3. novembra.

Novo leto ter Božič

V teh dneh smo začeli sprejemati tudi rezervacije za Božično – noveletne termine. Proste termine lahko kadarkoli preverite tudi na naši spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 041 851 779.

Darilni bon

Bi bivanje v naših kočah radi podarili? Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.

Komentarji so zaprti