REZERVIRAJ ZIMSKE POČITNICE NA VELIKI PLANINI!

Pred nami so zimske počitnice in vsak že išče možnost oddiha. Mi smo že odprli termine za letošnje zimske počitnice, izbirate pa lahko med našimi luksuznimi kočami Bistra, Kronca, OjstricaZlatorog in Žafran. Možne so tudi že rezervacije ostalih terminov za mesece marec, april, maj in junij, z mesecem februarjem pa odpiramo tudi termine za poletno sezono.

Zimska idila, pravljična planina ter udobna koča

Sneg letos ni bil ravno radodaren, toda ravno ta vikend bo spet pobelil Veliko planino, tako da ga bo vseeno dovolj za zimske vragolije, skoraj zagotovo pa bo še zapadel, saj je mesec februar vedno zimsko najbolj obdarjen mesec.

Prost je naslednji podaljšan vikend 7.-11. 2. 2024

Do konca meseca je prostih še nekaj terminov med tednom ter prihajajoči vikend. Prostih je tudi še nekaj drugih terminov v februarju, med drugim tudi naslednji vikend, odprli pa smo tudi termine za mesec marec, april, maj in junij, hkrati pa je možno opraviti že prve rezervacije za letošnjo poletno sezono. Vse proste termine lahko kadar koli preverite na naši spletni strani pod Rezervacije.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin je tako od nedelje, 4. 2. dalje. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.